nueva lista de reproducción

No, el vostre tiet Ramon no es va casar mai, fillets meus. Anava al darrere de la noia més formosa, delicada i refinada de tot el poble, la Ramoneta. Durant anys va pugnar per una cita, per una sola oportunitat de demostrar-li el seu amor etern, la seva passió il·limitada en forma de sopar romàntic. Un bon dia de festa major, el vostre tiet Ramon va tenir la més gran de les alegries: la Ramoneta va acceptar, per fi, la seva invitació.

Així doncs preparà a la perfecció tots els detalls: el salmó, l'amanida de formatge de cabra, l'escalivada fina, els poemes efervescents a cau d'orella, un bon vi negre del Priorat i espelmes estratègiques. També al temple de la veritat, on tot es decidiria: llençols nets, coixins de seda i un fil musical amb la quintaessencia del romanticisme. Un cop al llit, la Ramoneta seria seva.

Ai fills meus, pobret tiet Ramon, que amb els ulls il·luminats ja veia la formosa Ramoneta caure d'amor al seus braços, que ja anava a besar-la... quan succeí aquell terrible error, aquella veu d'ultratomba, aquell got trencat, aquell despertar de la Ramoneta, aquell fot-re el camp víctima d'un engany, aquelles paraules sagnants, aquell cop de porta, aquells putos 9,99€ al més, aquell nefast adquiere ahora spotify premium que ho va destruir tot, pobret tiet Ramon, que no es va casar mai.

Comments

8 Responses to "nueva lista de reproducción"

A.D.Barbagli ha dit... dilluns, 21 de setembre del 2009, a les 21:55:00 CEST

Hahahahahaaha!!!

T'haurien de contactar per a un nou anunci, els d'Spotify.

Marcel Farran ha dit... dilluns, 21 de setembre del 2009, a les 22:03:00 CEST

hahaha boníssim,

sembla mentida lo corrent que em semblen els anuncis de la radio i, en canvi, com se'm posen els pèls de punta quan s'interromp la llista de reproducció per dir-me: no vols sentir-me? doncs paga!

Lucas ha dit... dimarts, 22 de setembre del 2009, a les 0:00:00 CEST

gran, molt gran !!!

realment tallen el rotllo d'una manera al·lucinant... :P

carme verdoy ha dit... dimarts, 22 de setembre del 2009, a les 11:50:00 CEST

i amb aquella veu, per favor, aquella veu com d'anunci antic.

Júlia ha dit... dimarts, 22 de setembre del 2009, a les 16:40:00 CEST

Li regalaré un CD al Ramon!

Irene Pujadas ha dit... dimarts, 22 de setembre del 2009, a les 17:06:00 CEST

jajaja jo també! home.. és que vale, pobre Ramonet, però.. mira que s'ha de ser cutre, eh.. allà amb l'spotify.. en un dia tant important.. una mica chapusero eh el Ramon..

João França ha dit... dimarts, 22 de setembre del 2009, a les 18:22:00 CEST

Ai, la Irene, que insinua alguna cosa... ^^
xD

Gina Baetz ha dit... dimecres, 23 de setembre del 2009, a les 10:45:00 CEST

xD

em sembla, simplement, fantàstic! ;)

molt bo de debò!

els prodigis són: