Universalismo de Amor Universal


"Bé, res greu. No has de patir gens. Hem analitzat el teu cas... el 7,6% d'angoixa ve donat per un lleu augment del percentatge de pèl·ligols a la teva nassina. Estudiant el teu expedient ens ha semblat que pot estar relacionada amb certa sensació de por a caure del llit quan tenies 5,4 anys i vas segregar una mica massa de glupsànims. No passa res, triplicarem la dosis B dues setmanes..."

"Què? Enamorat? Fantàstic... això augmentarà un trenta per cent la teva girasòlgia durant els dos anys i tres quarts de rigor... Sí, si vols mantenir-ho durant més temps pots provar amb les gracifònies però tingues en compte que això destruirà un de cada tres suptòpits... i això fa elevar la probabilitat de perdre el metro alguns matins i disminueix l'interès per les seccions de política del diari en quatre de cada cinc persones. Tranquil, per aquests casos tenim catorze teràpies de grup i trenta quatre tallers d'auto-medicació per si la cosa no rutlla. També disposem d'un nou servei especial d'autocompassió tutoritzada que és una delícia."

"No, no... això no afectarà en cap cas el teu gust pel salmó fumat. Com a molt pot trastocar els índex d'aspiració laboral de nivell tres durant algun temps i...
"

"No tranquil, demà passes per secretaria i allà t'ho cobren tot de cop. No home, no... és un plaer. Sí, sí... força bo! Més calor que aquests últims dies... Un dia bo per sortir a passejar! Sí, gràcies, passi-ho bé! "

[penja telèfon i mossega donut]

Comments

4 Responses to "Universalismo de Amor Universal"

marina ha dit... dimarts, 13 d’abril del 2010, a les 21:48:00 CEST

el "mossega donut" és clau!

(i la foto, impressionant)

Irene ha dit... dimarts, 13 d’abril del 2010, a les 22:11:00 CEST

m'encanta!
però jo mai podria perdre el meu gust pel salmó fumat

Júlia ha dit... dimarts, 13 d’abril del 2010, a les 22:48:00 CEST

jo vull viure a la caseta de la foto i que ningú em pugui fer cap diagnòstic

Unknown ha dit... dimarts, 13 d’abril del 2010, a les 23:31:00 CEST

Sigidörp, un prödigiS en versió lituana. Donut...mmm (baba)...mmmmmm (més baba)...més mmmmmmmmm (baba i mort per ofegació)

els prodigis són: