pla secret número 1



Aquest estiu creuarà per darrere de tots els turistes que es facin fotos. És el pla secret número 1 per assolir la glòria eterna: així la seva joventut perviurà entre les cares estàtiques de gambes somrients a la Rambla o a la Diagonal. Preveu que el guardaran en una diàspora d'armaris profunds i sales fosques, que el treuran per Nadal en alguna visita d'amics avorrits, que sempre tombaran la pàgina de l'àlbum sense mirar-l'ho, que s'omplirà de pols i d'enyors. Però tot i això sobreviurà fragmentat entre milers d'espigues fotogràfiques: serà un astre imprès en paper de foto, capturat fa milions d'anys i per sempre entre les nostàlgies d'altra gent.

Comments

3 Responses to "pla secret número 1"

marina ha dit... dimecres, 23 de juny del 2010, a les 14:58:00 CEST

eh aquesta foto em sona! jaja
sempre he pensat en això de sortir a les fotos dels turistes i estar repartit pel món sense saber-ho

Red Pèrill ha dit... dimecres, 21 de juliol del 2010, a les 1:52:00 CEST

Yaha, per arribar al nivell expert d'aquest noble art digne de Dalí o André Bretón, s'ha de tenir moltes variants entrenades per no repetir-se mai, i decidir ràpid com un llamp o com un disparo de Harry el sucio, i arriba al seu èxtasi quan espatlles fotos de pijes a la discoteca amb cares grotesques.

El nivell superior és reservat als genis que en aquest últim cas realitzen gestos obscens que per mitjà de l'efecte òptic provoquen escenes hilarants d'abús sexual

Albert Lloreta ha dit... dimecres, 21 de juliol del 2010, a les 1:58:00 CEST

jajajaja què bo i què cert!

els prodigis són: