nadal, nadal...

Vas pel món amb la felicitat nadalenca tonta a sobre i de sobte, tornant d'un copiós dinar a un bufet lliure amb tota la família, veus una dona que podria ser la teva àvia caminant pel mig del carrer. De sobte, el teu caparró de nen mimat recorda la misèria dels miserables, així, sense avisar. Oh, quina peneta tot de sobte. Oh, que dolentotes les llums de Nadal que ens enganyen i tergiversen la nostra realitat i no ens deixen veure que hi ha gent que no té diners ni família. Vaja, que han estat hores de reflexió (pat)ètica per arribar a la conclusió de que aquesta festa és d'unió familiar i no social, ni molt menys solidaria... Tot plegat et fa un patapum estúpid al balanç de comptes de final de dia. Arribes a aquesta conclusió ara, i no mentre et foties la carn d'olla. Ara, i no quan brindaves entre llumetes amb xampany (cava no, que és nefast i horripilant segons totes les converses de sobretaula). 

Vaja, que la moral és tan relativa com la gana del sopar del 25 de desembre, que no en tens però piques algo. I aquesta entrada anti-nadal és tan típica com mirar el rellotge quan ja passen de les sis i dius que hauríem d'anar tirant mirant la dona i pensant en aquell sofà del menjador que no demana conversa.

Bon Nadal a tots els que sou tan naïf com jo.


Comments

8 Responses to "nadal, nadal..."

marina ha dit... divendres, 26 de desembre del 2008, a les 12:29:00 CET

no no, de jarmusch només té el blanc i negre i l'etiqueta indie, però poca cosa més.

i per cert: "la moral és tan relativa com la gana del sopar del 25 de desembre, que no en tens però piques algo" molt ben trobat jaja

bon nadal.

Natalia ha dit... divendres, 26 de desembre del 2008, a les 12:49:00 CET

ens oblidem de tot per una sopa de galets. auxili.


respecte la idea del video anterior: genial genial genial!

rudilleces ha dit... divendres, 26 de desembre del 2008, a les 18:30:00 CET

aquesta doble moral del Nadal queda perfectament exemplificada amb el conte més trist de la hisòria: La venedora de llumins d'Andersen. El meu pare, cada vegada que sent les paraules "noia-llumí" es posa, sense cap mena d'excepció, a plorar.

Deixant això de banda... si ahir no vas veure Sputnik mira'l per la web q t'agradarà molt! aaaaa mishimaaaaaa demaaaaà. i Bon nadal!

Solveig Möller ha dit... divendres, 26 de desembre del 2008, a les 20:55:00 CET

Saps? A mi m'agrada el Nadal. I no em fa pena qui no conec. Crec. En aquest aspecte potser soc una mica insensible.

un petó
i bon nadal

Anònim ha dit... dissabte, 27 de desembre del 2008, a les 0:49:00 CET

A mi el que realment em sembla digna de reflexió és perquè a tots ens encanta despotricar contra el nadal i després el gaudim com els que més? (jo m'incloc)

En tot cas, Bones Festes!

rudilleces ha dit... dissabte, 27 de desembre del 2008, a les 16:51:00 CET

quina putada mishima! acabo d'entrar a la web i m'he emportat una desilusió.. ja he vist que ahir tampoc van tocar. Avera si diuen aviat pròximes dates

Irene Pujadas ha dit... diumenge, 28 de desembre del 2008, a les 12:12:00 CET

a mi el nadal no m'emociona (ya tu sabes), però quan veig el massapà hi ha com una mena de boira que se'm instal·la el cap i x un moment només existim ell i jo.. mmmmh..

Anònim ha dit... dimecres, 7 de gener del 2009, a les 1:47:00 CET

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级

peix venut

els prodigis són: