Com que tinc un examen demà passat avui he dedicat la tarda a perdre el temps (lògiques d'estudiant). Entre d'altres absurditats i pseudo-projectes primaverals, amb en Roger hem decidit començar una sèrie de mini-capítols de cuina casolana en aquest blog que portarà per nom Segon Primera (que és el pis de la meva àvia, i ella, la cuinera). Ja que serem una generació d'assassins gastronòmics volem deixar constància de la tradició que ens haurem carregat a base d'hamburgueses de plàstic i re-escalfaments sirenils. Al capítol d'avui, el Plàtan Caramel·litzat. Els ingredients: plàtans, sucre, mantega, suc de taronja, conyac, la Passos de fons i una iaia crac cuinera.
Segon primera (capítol 1)
20:37 | Filed Under cuina, cultura, gastronomia, segon primera, video, vimeo | 15 comentaris
Comments
peix venut
-
►
2011
(30)
- ► de desembre (3)
- ► de novembre (8)
- ► de setembre (4)
-
►
2010
(41)
- ► de desembre (1)
- ► de setembre (1)
-
▼
2009
(94)
- ► de desembre (5)
- ► de novembre (9)
- ► de setembre (8)
-
►
2008
(40)
- ► de desembre (12)
- ► de novembre (16)
- ► de setembre (1)
-
►
2007
(1)
- ► de desembre (1)
els prodigis són:
-
-
DominicalFa 1 mes
-
-
Hello world!Fa 4 anys
-
-
-
-
Periodista i escriptorFa 7 anys
-
Haber sido felizFa 7 anys
-
ATLÀNTIDA FILM FEST 2017 - PrèviaFa 8 anys
-
I què farem quan passi?Fa 8 anys
-
-
Prendre distànciaFa 9 anys
-
-
La nana táctilFa 10 anys
-
Suntik Putih AlamiFa 10 anys
-
-
it gets better with ageFa 10 anys
-
-
-
-
Nina de miraguanoFa 12 anys
-
Nou blog: Em mudoFa 12 anys
-
i ara què?Fa 12 anys
-
-
De las descubiertasFa 12 anys
-
-
AdéuFa 12 anys
-
-
-
2.TBfCFa 13 anys
-
tumblrFa 13 anys
-
Lourdes Segade, fotógrafa.Fa 13 anys
-
nadaFa 13 anys
-
NostàlgiaFa 13 anys
-
Hasta luegoFa 14 anys
-
-
Silenci mercanteFa 14 anys
-
-
Todo...Fa 14 anys
-
LlistesFa 15 anys
-
-
-
Paradoxa d'estar per casaFa 15 anys
-
THE SEASONGSFa 15 anys
-
our new homeFa 15 anys
-
-
9ijpFa 15 anys
-
NOU CLIP DE MARIA COMAFa 15 anys
-
Ens en anem al PopArb!Fa 15 anys
-
-
ParéntesisFa 16 anys
-
Juan sobre los colegios del OpusFa 16 anys
-
-
Keepin' on itFa 17 anys
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ah, constato que no sé agafar la cullera amb la mà esquerra, bién!
amb música de "fondo"
massa bo! en tots els sentits :)
estudia cap de kikuu!
ho constato, era molt bo
nyam! llarga vida a les arts culinaries de les iaies!!!
jejejeje mola
En volem més!
Digues-li a la teva àvia que a l'altra punta del món (a Nova York) seguirem els seus consells culinaris i receptes al peu de la lletra. I dóna-li les gràcies.
:)
La teva reacció davant el conyac que crema és molt bona. Ara, això que aparegui el Roger i la iaia, no... En propers capítols ens l'hauràs de presentar! La frase del vídeo: "això no cal que ho gravis"xD
els plàtans molen (tot el dolç és de monument) però la teva avia encara més
s'accepten peticions? demana-li un directe d'arrós amb llet!!!
bona setmana!!!
"demana-li un directe d'arrós amb llet!!!"
Lo fecundo ;) .
Mola mola^^
la iaioniiiii
"això no cal q ho gravis"
1) M'encanta el concepte
2) I la teva iaia
3) Proposo algun tipus de bunyol
4) Encara que dóno tot el meu suport a l'arròs en llet, que encara no sé fer.
Massa bo.
I molt bo el final quan no pots agafar el trocet de plàtan! XD
"La iaia culinària!"
Em subscric a la petició d'Arròs amb llet i, ja en qüestió de teca i no pas de postre, l'estil tradicional croqueter de la família Lloreta i/o caneloní també estaria molt bé.
PD. Ets un friki.
PD2. Sóc encara més friki (6:29 am, examen: 9:00 am, estudi=0)
PD3: anava a escriure la comprovació de paraules per enviar la resposta i la combinació de lletres és, ni més ni menys que: EATIN
https://www.blogger.com/captcha?type=IMAGE&captchaKey=13pa3hojlkqtw
Tocarà anar a comprar plàtans
ohhh!! m'encanta!!:)