Segon primera (capítol 1)

Com que tinc un examen demà passat avui he dedicat la tarda a perdre el temps (lògiques d'estudiant). Entre d'altres absurditats i pseudo-projectes primaverals, amb en Roger hem decidit començar una sèrie de mini-capítols de cuina casolana en aquest blog que portarà per nom Segon Primera (que és el pis de la meva àvia, i ella, la cuinera). Ja que serem una generació d'assassins gastronòmics volem deixar constància de la tradició que ens haurem carregat a base d'hamburgueses de plàstic i re-escalfaments sirenils. Al capítol d'avui, el Plàtan Caramel·litzat. Els ingredients: plàtans, sucre, mantega, suc de taronja, conyac, la Passos de fons i una iaia crac cuinera.


Comments

15 Responses to "Segon primera (capítol 1)"

Albert Lloreta ha dit... dimarts, 24 de març del 2009, a les 22:15:00 CET

ah, constato que no sé agafar la cullera amb la mà esquerra, bién!
amb música de "fondo"

Anònim ha dit... dimarts, 24 de març del 2009, a les 22:38:00 CET

massa bo! en tots els sentits :)
estudia cap de kikuu!

Anònim ha dit... dimarts, 24 de març del 2009, a les 22:45:00 CET

ho constato, era molt bo

marina ha dit... dimarts, 24 de març del 2009, a les 23:06:00 CET

nyam! llarga vida a les arts culinaries de les iaies!!!

Sergi Sánchez ha dit... dimecres, 25 de març del 2009, a les 0:54:00 CET

jejejeje mola

Anònim ha dit... dimecres, 25 de març del 2009, a les 2:10:00 CET

En volem més!
Digues-li a la teva àvia que a l'altra punta del món (a Nova York) seguirem els seus consells culinaris i receptes al peu de la lletra. I dóna-li les gràcies.
:)

Anònim ha dit... dimecres, 25 de març del 2009, a les 11:06:00 CET

La teva reacció davant el conyac que crema és molt bona. Ara, això que aparegui el Roger i la iaia, no... En propers capítols ens l'hauràs de presentar! La frase del vídeo: "això no cal que ho gravis"xD

òscar ha dit... dimecres, 25 de març del 2009, a les 15:53:00 CET

els plàtans molen (tot el dolç és de monument) però la teva avia encara més

s'accepten peticions? demana-li un directe d'arrós amb llet!!!

bona setmana!!!

Anònim ha dit... dimecres, 25 de març del 2009, a les 18:08:00 CET

"demana-li un directe d'arrós amb llet!!!"

Lo fecundo ;) .

Mola mola^^

Laura Ll. ha dit... dimecres, 25 de març del 2009, a les 19:31:00 CET

la iaioniiiii


"això no cal q ho gravis"

Ausiàs Fons-Cortada ha dit... dijous, 26 de març del 2009, a les 3:28:00 CET

1) M'encanta el concepte
2) I la teva iaia
3) Proposo algun tipus de bunyol
4) Encara que dóno tot el meu suport a l'arròs en llet, que encara no sé fer.

Júlia ha dit... dijous, 26 de març del 2009, a les 10:39:00 CET

Massa bo.
I molt bo el final quan no pots agafar el trocet de plàtan! XD

Anònim ha dit... divendres, 27 de març del 2009, a les 6:31:00 CET

"La iaia culinària!"

Em subscric a la petició d'Arròs amb llet i, ja en qüestió de teca i no pas de postre, l'estil tradicional croqueter de la família Lloreta i/o caneloní també estaria molt bé.

PD. Ets un friki.
PD2. Sóc encara més friki (6:29 am, examen: 9:00 am, estudi=0)

PD3: anava a escriure la comprovació de paraules per enviar la resposta i la combinació de lletres és, ni més ni menys que: EATIN

https://www.blogger.com/captcha?type=IMAGE&captchaKey=13pa3hojlkqtw

Anònim ha dit... divendres, 27 de març del 2009, a les 13:26:00 CET

Tocarà anar a comprar plàtans

Lali ha dit... divendres, 27 de març del 2009, a les 21:09:00 CET

ohhh!! m'encanta!!:)

els prodigis són: